CONCERT HOMENATJE  A  MILAGROS SOLER ALTABERT

 

Recordant a la nostra veïna i amiga Milagros el diumenge passat quatre de desembre li rendim un homenatge en què van participar la nostra Coral Polifònica "José Carbonell", el nostre Tenor Juan Luís García Navalón, l'Associació Mitja Galta i la nostra Banda Jove. Van col·laborar per a complir l'objectiu la Parròquia, l'Ajuntament i l'Agrupació Musical. Resumint: estàvem tots. Molt emotiu. 

 

Prescindint, per respecte, de les intervencions d'amics i família incloem ací part de les actuacions.

 

La Coral interpreta les obres següents:    El Señor es la meua força  ,  Nada te turbe ,    De noche   y   Signore de la Cime.

 

L'associació Musical interpreta, entre altres, les obres següent:   Hosanna_in_excelsis  de Oscar Navarro,   AL_MEU_NANO de Pedro J. Viso,  Rondine_al_nido de V. de Crecenzo, amb arreglaments d'Azaél Tormo i la veu de Juan Luís,   y   EIXA_TERRA de José Peropadre.

 

CONCIERTO HOMENAJE A MILAGROS SOLER ALTABERT

 

Recordando a nuestra vecina y amiga Milagros el pasado domingo cuatro de diciembre le rendimos un homenaje en el que participaron nuestra Coral Polifónica "José Carbonell", nuestro Tenor Juan Luís García Navalón, la Associació Mitja Galta y nuestra Banda Jove. Colaboraron para cumplir el objetivo la Parroquia, el Ayuntamiento y la Agrupació Musical. Resumiendo: estabamos todos. Muy emotivo.

 

Prescindiendo, por respeto, de las intervenciones de amigos y familia incluimos aquí parte de las actuaciones.
 

La Coral interpreta las siguientes obras:    El Señor es la meua força  ,  Nada te turbe ,    De noche   y   Signore de la Cime.

 

La associació Musical interpreta, entre otras, las siguiente obras:     Hosanna_in_excelsis  de Oscar Navarro,   AL_MEU_NANO de Pedro J. Viso,  Rondine_al_nido de V. de Crecenzo, con arreglos de Azaél Tormo y la voz de Juan Luís,   y   EIXA_TERRA de José Peropadre.