CONCERT SOCIS 2017

 

 Com tots els anys l'Agrupació Musical de Manuel obsequia els seus socis amb un concert. Enguany, a més, ha comptat amb l'assistència de Alejandro Biot Sanchís i el seu trombó de vares.

 

S'inicia el concert amb l'obra Música y vinos de Manuel Morales, seguida de T-Bone de Johan de Meij actuant com a solista Alejandro Biot i tancant esta primera part, fora de programa, el solista i la banda ens obsequien amb el Nessum dorma de Puccini

 

En la segona part, de la suite El Olimpo de los Dioses d'Oscar Navarro s'executen quatre moviments dels deu que consta.

Hermes (1) ,    Artemisa (2)  ,   Ares y Atenea (9)   i  Zeus i Hera (10).

Per a finalitzar el vals de Ferrer Ferrán   Destellos del alba.

CONCIERTO SOCIOS 2017

 

Como todos los años la Agrupación Musical de Manuel obsequia a sus socios con un concierto. Este año, además, ha contado con la asistencia de Alejandro Biot Sanchís y su trombón de varas.

 

Se inicia el concierto con la obra  Música y vinos  de Manuel Morales, seguida de  T-Bone  de Johan de Meij actuando como solista Alejandro Biot y cerrando ésta primera parte, fuera de programa, el solista y la banda nos obsequian con el   Nessum dorma  de Puccini.

 

En la segunda parte, de la suite El Olimpo de los Dioses de Oscar Navarro se ejecutan cuatro movimientos de los diez que consta.
Hermes (1) ,    Artemisa (2)  ,   Ares y Atenea (9)   y  Zeus y Hera (10)

Para finalizar el vals de Ferrer Ferrán   Destellos del alba.